Pecorino bij de Goudse Kaasshop

Published Oct 18, 20
6 min read

Franse Kaas bij goudsekaasshop.nl

Ook speciaal is deze Pecorino die gewikkeld is in de bladeren van een notenboom. Het idee achter deze kaas was om de verschillende smaken van Toscane met elkaar te mengen. Het sterke aroma van de notenboom en de typische kwaliteit van een Pecorino geven deze kaas een smaak die uniek is in zijn soort.

Zij maken al jaren prachtige kazen voor ons. Deze Pecorino is gerijpt in hooi en met honing. De lange rijping brengt de juiste combinatie en aroma van hooi en honing tesamen in de smaak van deze Pecorino. Gewicht: 6 kg Vet %: 40 Melk: Koemelk Gewicht: 2 kg Vet %: 55 Melk: Schapenmelk Gewicht: 2 kg Vet %: 55 Melk: Schapenmelk Gewicht: 2 kg Vet %: 55 Melk: Schapenmelk Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2601 Cacio di Bosco Truffel 61 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2646 Boschetto Truffel 71 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2671 Provolone Picante 8 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2672 Provolone Terrina Pecorino waarbij truffel vermengd is door het zuivel.

Gouda Kaas bij de Goudse Kaasshop.nlBoerenkaas bij goudsekaasshop.nl

Bij uitstek geschikt op een Focaccia, op de kaasplank, geschaafd op salades of ter begeleiding van pasta. Franse Kaas bij de Goudse Kaasshop.nl. Een mooie zachte schapenkaas, de Toscaanse truffels maken van deze kaas een Italiaanse delicatesse, die voor de export zeer beperkt verkrijgbaar is. De truffelliefhebber wordt van dit product echt enthousiast. Provolone is net als Mozzarella een kneedbare kaas.

De kazen worden aan koorden en aan haken opgehangen zodat ze kunnen rijpen. Minimaal zeven maanden voor pikant, naarmate de leeftijd oploopt wordt hij steeds scherper. Een plak Provolone dolce, zeer mooi en luxe verpakt in een terracotta-schaal. Direct geschikt om in de oven of magnetron te doen. Zodat u in een mum van tijd een leuk en uniek snackmoment kunt creëren.

Gewicht: 2 kg Vet %: 55 Melk: Schapenmelk Gewicht: 500 gram Vet %: 50 Melk: Schapenmelk Gewicht: 5 kg Vet %: 45 Melk: Koemelk Gewicht: 150 gram Vet %: 45 Melk: Koemelk Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2641 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2644 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2649 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2856 23 Het levenswerk van Beppino Occelli De exclusieve kazen van Beppino Occelli stijgen in populariteit maar nog lang niet iedereen kent het verhaal achter deze kazen.

Raclette bij Goudse KaasshopFranse Kaas bij goudsekaasshop.nl

Zijn vertrekpunt was de melk (Taleggio bij Goudse Kaasshop.nl). Zoals een wijnmaker op zoek gaat naar de beste druiven, zo zocht hij naar de lekkerste melk om kaas te maken. Die vond hij in de heuvels en alpenweiden in de regio Piemonte, met name in de Langhe-streek. Hier kunnen schapen, geiten en koeien vrij rondlopen over hooggelegen weiden vol kruiden en bloemen.

Zoutarme Kaas bij Goudse Kaasshop.nlTaleggio bij Goudse Kaasshop

Op basis hiervan kon hij de meest smaakvolle melk voor zijn kazen selecteren. Neem daarbij een stuk vakmanschap en duidelijk wordt dat de relatie tussen mens en natuur zorgt voor de meest prachtige producten. In sommige gevallen heeft Occelli zelfs geanticipeerd op de tijd, in de eerste plaats met zijn boter, uitsluitend verkregen uit eersteklas room en die door kenners wordt beoordeeld tot de mooiste van de wereld, en later met de kazen: van de beroemde Tuma dla Paja tot de uitgesproken Occelli al Barolo, unaniem beschouwd als een authentieke en superieure delicatesse.

Gouda Kaas bij goudsekaasshop.nl

De herders van de Langa boerderijen zwerven met hun kudden door de valleien van Cuneo, door de weiden van Castelmango en Valgrana om Valcasotto te bereiken. De kazen laat Occelli rijpen in eeuwenoude kelders in het plaatsje Valcasotto, in de Piemonte. Hier heerst een uniek microklimaat dat op zijn beurt de smaak en de vorming van de korst ten goede komt.

3 Pecorino Roncione 2 Il Frescoverde 1 Il Pepato 6 Verzin 100% Latte di Vacca 5 Occelli al Barolo 4 Il Pesto 8 7 Occelli Burro Mucca Tuma de la Paaja Zwitserland 2 pag. 1 5 24 Il Pepato 21 Il Frescoverde 31 Pecorino Roncione 4 Il Pesto Schapenkaas waarvan de korst wordt behandeld met extra vierge olijfolie en gemalen zwarte peper. Schapenkaas bij Goudse Kaasshop.

Korst mee-eten! Deze jonge Pecorino, wordt eenmaal rijp, behandeld met extra vergine olijfolie en bestrooid met een mengsel van aromatische kruiden zoals rozemarijn, munt, salie, bonenkruid, basilicum en koriander. schapenkaas. De kaasmakerij Busti maakt deze kaas van rauwe schapenmelk en laat hem 2 mnd rijpen in cellen, daarna verhuist de kaas naar de Roncione grotten en rijpt nog eens 3 mnd op houten planken gewikkeld in stro.

Zo’n 25 dagen gerijpt, zeer delicaat en een prachtige milde smaak. Onderscheidend! Gewicht: 1,8 kg Vet %: 45 Melk: Schaap Gewicht: 1,8 kg Vet %: 45 Melk: Schaap Gewicht: 2,2 kg Vet %: 45 Melk: Schaap Gewicht: 800 gram Vet %: 45 Melk: Schaap Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 7312 Occelli al Barolo 61 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 7313 Verzin 100% Latte di Vacca 71 Soort: Rauwe melk Artnr: 7306 Tuma de la Paaja 8 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 7311 Occelli Burro Mucca Deze koemelkkaas heeft maanden gerijpt in de drap van de Nebbiolo druif in eiken houten vaten.

Superieure klasse. Een gemarmerde blauwaderkaas gemaakt van volle koemelk. De naam weerspiegelt het beroemde marmer van de Frabosa steengroeven. Op het einde van de oogst was het vroeger gebruikelijk dat men de kazen rijpte op stro - Zoutarme Kaas bij Goudse Kaasshop. “Paja” betekent stro. Het resultaat was een zachte en romige kaas met een gerimpelde korst.

Deze boter wordt traditioneel gemaakt, met verse en magere room, (uit dagverse melk). Iets stro-geel in het voorjaar en de zomer, en iets witter van kleur in de winter. Het aanbrengen van een reliëf van een koe op de boter, het verpakken en het aanbrengen van de zegels is allemaal handmatig werk! Gewicht: 6 kg Vet %: 45 Melk: Koe en Geit Gewicht: 3 kg Vet %: 50 Melk: Koe Gewicht: 270 gram Vet %: 50 Melk: Schaap en Koe Gewicht: 125 gram Vet %: 80 Melk: Koe Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2436 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2434 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2855 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2435 11 Olijven Taggiasch 9 Sweety Pepp gevuld met roomkaas 25 10 Zalmrolletjes gevuld met geitenkaas 15 Puro & Bravo Groene olijven gevuld met paprika 12 14 Sweet Bite gevuld met roomkaas Puro & Bravo Natuurgerijpte Zwarte Knoflookolijven 16 Salami Tapas Rozet gevuld met geitenkaas 13 Puro & Bravo Italiamix 9 13 Sweety Pepp gevuld met roomkaas 101 Zalmrolletjes gevuld met geitenkaas 11 1 Olijven Taggiasch Sweet Bite gevuld met roomkaas 12 De sweety pepp is een unieke pepersoort die groeit in de hooglanden van Peru.

Door zijn vulling met verse roomkaas is het een echte tapasdelicatesse. Rolletjes gerookte zalm gevuld met een vulling van 100% geitenkaas. Smakelijk en kleurrijk tapashapje. Kleine, super gerijpte olijven uit Liguria, aan de Italiaanse Mediterrane kust. Zeer zacht vruchtvlees en buitengewoon aangenaam van smaak. De absolute top! Sweet Bite is een puntpaprika, de zoetste in zijn soort, rijk aan calcium, vitamine C, ijzer, eiwit en natrium.

Zoutarme Kaas bij de Goudse Kaasshop

Daardoor ontstaat er een voortreffelijk tapashapje. Tapas Herkomst: Nederland Gewicht: 1 kg Tapas Herkomst: Nederland Gewicht: 1,13 kg Tapas Herkomst: Nederland Gewicht: 800 gram Tapas Herkomst: Nederland Gewicht: 1,13 kg Artnr: 8001 Puro & Bravo Italiamix 141 Een mix van groene olijven en zwarte zongerijpte Leccino olijfjes met stukjes paprika en Italiaanse kruiden - raclette.

More from Grana padano

Navigation

Home

Latest Posts

typische Kaas Extra belegen online kopen

Published Dec 28, 20
6 min read

Lekkere Gouds Kaaspakket Mild bestellen

Published Dec 26, 20
6 min read

Nederlandse Boerenkaas Pikant kopen

Published Dec 12, 20
6 min read